Українські фехтувальники Стаценко та Кривицька зупинилися за крок від нагород чемпіонату Європи

Українські фехтувальники Стаценко та Кривицька зупинилися за крок від нагород чемпіонату Європи

І Олексій, і Олена поступилися у чвертьфіналу особистих змагань

Українські шаблісти завершили виступ в особистій першості на чемпіонаті Європи з фехтування у сербському Нові-Сад.

Найкращий результат з українців показав Олексій Стаценко, який за підсумками змагань посів сьоме місце, інформує офіційний сайт Національної федерації фехтування України.

У групі українець зазнав лише однієї поразки та записав до свого активу п’ять перемог. Таким чином, він стартував під 11-м номером в «олімпійці».

В 1/16 фіналу Стаценко виграв у білоруса (15:13), далі вибив з боротьби грузина (15:10), а у чвертьфіналі програв майбутньому володарю срібла Камілю Ібрагімову (13:15) з Росії.

Юрій Цап та Андрій Ягодка зупинилися в 1/16 фіналу континентальної першості, а Дмитро Пундик склав зброю етапом раніше, поступившись співвітчизнику Цапу з рахунком 4:15.

Водночас, шпажистка Олена Кривицька зупинилася за крок від подіуму чемпіонату Європи.

В 1/16 фіналу Кривицька перемогла швейцарку (15:6), після зломила опір італійки (15:13), а у бою за потрапляння у півфінал одним уколом програла Кристині Кууск (14:15) з Естонії, яка за підсумками турніру виграла срібло.

Кривицька стала п'ятою на континентальній першості. Цей результат є найкращим у кар'єрі української шпажистки на подібних змаганнях.

Фейбі Бежура та Ксенія Пантелєєва склали зброю в 1/16 фіналу. Анфіса Почкалова, у свою чергу, зупинилася в 1/32 фіналу, програвши Пантелєєвій з рахунком 13:15.

Нагадаємо, Харлан не зуміла стати восьмиразовою чемпіонкою Європи з фехтування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: