Вернидуб: Якими довбнями треба бути, щоб говорити, що «Слава Україні» - націоналістичне гасло?

Вернидуб: Якими довбнями треба бути, щоб говорити, що «Слава Україні» - націоналістичне гасло?
Юрій Вернидуб

Головний тренер «Зорі» прокоментував ситуацію навколо Вукоєвича і Віди

Головний тренер «Зорі» Юрій Вернидуб прокоментував ситуацію навколо Огнена Вукоєвича і Домагоя Віди на Чемпіонаті світу-2018.

Нагадаємо, після матчу Росія - Хорватія Домагой Віда з Огненом Вукоєвичем записали відеозвернення зі словами «Слава Україні»Віда отримав попередження від ФІФА.

А ось Вукоєвича відсторонили зі збірної Хорватії та оштрафували на 12 тисяч євро.

«Дивився практично всі матчі чемпіонату світу. Моя думка, що французи заслужено стали чемпіонами світу. Так, багато м'ячів вони забили зі стандартних положень, але, мабуть, вони дуже багато над цим працювали. У мене язик не повертається сказати, що Франція незаслужено виграла ЧС-2018», - зазначив він.

«Варто відзначити вчинок Віди і Вукоєвича. Хочу сказати, що ці хлопці просто супер і великі молодці за те, що підтримали нашу країну. Через слова «Слава Україні» дуже сильно підгоріло у наших недавніх «братів-росіян». Це катастрофа! Чому «Viva la France» або «Вперед, Росія» - це нормально, а «Слава Україні» - це націоналістичне гасло? Якими довбнями треба бути, щоб говорити подібні речі», - висловив думку фахівець.

За словами тренера, тут нема чому дивуватися, адже це пропаганда.

«Чому тут дивуватися? Пропаганда і політика - це те, чим займаються наші «брати». Нехай дадуть нашій країні спокійно жити, розвиватися і бути самостійною», - сказав Вернидуб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: