«З Алієвим і Мілевським виходили з нічного клубу о п’ятій ранку, а Артем пропонував їхати далі», - Мілош Нінковіч

«З Алієвим і Мілевським виходили з нічного клубу о п’ятій ранку, а Артем пропонував їхати далі», - Мілош Нінковіч
Мілош Нінковіч (другий справа) пізнавав нічне життя Києва в компанії Артема Мілевського
Фото - 24.tv

Колишній гравець київського «Динамо», серб Мілош Нінковіч розповів, як приживався у Києві

Сербський футболіст Мілош Нінковіч пригадав, як у 2004 році в 19-річному віці приїхав до Києва і адаптовувався до життя в українській столиці та клубу «Динамо».

«Ми попервах учотирьох дружили – Алієв, Мілевський, ще один серб Іґор Петковіч і я, - каже Мілош в інтерв’ю SportArena. - Потім Петковіч поїхав і ми залишилися втрьох. За три роки я провів три гри. Не тому, що був слабший, а через те, що гуляв. Бувало, тиск мав 180 на 100. Але я про це не шкодую, бо ліпше гуляти в 19, ніж у 35, коли у тебе сім’я.

Часто ми проводили час у ресторані «Казбек», на вулиці Лесі Українки. Там був гарний нічний клуб. Посиділи до п’ятої ранку, вже збиралися роз’їжджатися, коли Тьома каже: «Ніно, давай продовжувати». Я здивувався, бо ж п’ята ранку, все зачинено. Але Артем знав місця. І дійсно, кудись приїхали. Там нічого немає. «Зачекай, ще рано», - каже Мілевський. П’ята ранку і рано? І дійсно, через якийсь час веселощі почалися. Після того відразу на базу, дві години поспав і...

Тому й тиск такий був. У мене і в Мілевського. В Алієва високого тиску не було ніколи... Ні, тренування після тої гулянки було трохи згодом. Спочатку нам міряли тиск, о 12:30 був обід і лише потім тренування. Коли лікарі побачили тиск, то сказали, що мені треба їхати в лікарню, а не на базу. Звісно, мене штрафували. Не як Тьому, але все ж. Одного разу влетів на 15 тисяч доларів. А в Мілевського, мабуть, були найбільші штрафи в історії футболу. Я його не питав, але тисяч 50 доларів».

Мілош Нінковіч грав у «Динамо» в 2004-2012 роках. Серб з киянами виграв два чемпіонати, два Кубки і чотири Суперкубки України, грав у півфіналі Кубка УЄФА-2008/2009. За «біло-синіх» Мілош у 109-ти матчах забив 14 м’ячів.

Нині Нінковічу – 35. З 2015 року Мілош грає в австралійському чемпіонаті, за клуб «Сідней». У сезоні-2016/2017 Нінковіч став чемпіоном і володарем Кубка Австралії і був визнаний найкращим гравцем чемпіонату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: