Бразилець Даніло Сілва пояснив, чому тримав руку на серці під час виконання українського гімну

Бразилець Даніло Сілва пояснив, чому тримав руку на серці під час виконання українського гімну
Даніло Сілва поважає Україну
Фото - Instagram Даніло Сілви

Колишній динамівець каже, що таким жестом не хотів заробити українського громадянства

Дворазовий чемпіон, володар Кубка і Суперкубка України у складі київського «Динамо», бразилець Даніло Сілва пояснив, чому в останніх сезонах в Україні тримав руку на серці, коли перед матчами виконувався національний славень нашої держави.

«Я робив це найперше тому, що в Україні народився мій син, - каже Даніло в інтерв’ю SportArena. – По-друге, я сильно поважаю Україну і мав бажання висловити свої почуття. Але точно то не було користолюбство. Я не тримав руку на серці, бо хотів отримати українське громадянство. Звісно, якби Федерація мені запропонувала, не відмовився б. Але сам я не пропонував.

Також мова про отримання мною паспорта йшла, коли в команді було дуже багато іноземців. Але тоді був у команді всього три роки. А треба п’ять. Але якби у мене була змога заграти за збірну України, то погодився б, не роздумуючи. З Києвом пов’язані найяскравіші миттєвості моєї кар’єри».

Нині Даніло Сілва в американській MLS, за «Лос-Анджелес». Україну він після семи років у складі «Динамо» покинув у 2017-му, у зв’язку з сімейними обставинами. За «біло-синіх» бразилець провів 154 матчі і провів три м’ячі. Нині Даніло 33 і він не приховує, що хотів би повернутися до Києва. У ці дні в Лос-Анджелесі він постійно вдягає синю футболку з великим жовтим тризубом на грудях (на фото вище).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: