Футболіст Мілевський розповів, що змушує його грати в часи пандемії

Футболіст Мілевський розповів, що змушує його грати в часи пандемії
Білорусь - країна контрастів
Instagram

Колишня зірка футболу грає у єдиний європейський першості, що не пішла на карантин

Форвард брестського «Динамо» Артем Мілевський розповів журналістам програми «ПроФутбол» про ситуацію в Білорусі під час пандемії коронавіруса. Футболіст усвідомлює небезпеку, але прожовжує грати, щоб не порушити умови контракту:

«Всім бажаю здоров'я, в першу чергу! Що стосується нас (футболістів) і чемпіонату Білорусі: складно нам чи не складно зараз грати? Я думаю, нам за це платять гроші, і не нам вирішувати, грати чи ні. Не ми приймаємо рішення. Тому тур відбувся вже перший, для всіх лідерів він склався невдало. Чекаємо другого. Поки граємо і у влади поки все під контролем».

Також футболіст розповів, що в Білорусі ігноруються заходи безпеки, а футболісти змушені самі вживати кроки, щоб захистити своє здоров'я.

«У нас ніякої паніки, все відкрито, все працює. Люди як жили, так і продовжують жити. Скрізь можна поїсти. Нічого надприродного я не помічаю. У команді якщо хтось починає чхати, відразу несемо йому градусник. Тут вже не до жартів. У кожного бувають якісь соплі, застуда .. Але ми всі віримо, що це простий вірус, а не той, відомий, який присутній в усьому світі. Намагаємося не панікувати. Намагаємося поменше контактувати з усіма», - сказав Мілевський.

Нагадаємо, що в Білорусі нині офіційно підтверджено 76 випадків захворювання SARS-CoV-2, при цьому тема пандемії саботується державою, яка з подачі Лукашенка робить вигляд, що ніякої проблеми нема.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: