Жіноча збірна України з футболу на виїзді поступилася віце-чемпіонкам Європи

Жіноча збірна України з футболу на виїзді поступилася віце-чемпіонкам Європи
Фото: ФФУ

збірна України провела свій черговий поєдинок у відбірному турнірі ЧС-2019

Національна жіноча збірна України провела свій черговий поєдинок у відбірному турнірі ЧС-2019.

Цього разу українки у місті Віборг зустрічалися з потужною збірною Данії, інформує прес-служба Федерації футболу України.

Зі стартовим свистком господарки очікувано заволоділи ініціативою у грі й почали планомірно розхитувати оборону українок. Особливо дошкуляла синьо-жовтим капітан данок Пернілле Хардер.

Проте перші 45 хвилин зустрічі гості надійно відіграли в захисті, дозволивши лише раз вже в завершальній частині першого тайму потурбувати голкіпера збірної України Катерину Самсон. Сане Троельсгор елегантним пасом вивели на побачення, але воротар потягнула складний удар.

.jpg_111

Підопічні Володимира Реви теж не відсиджувалися в обороні і за першої нагоди небезпечно контратакували. Гарний момент мала Тетяна Козиренко, проте її удар із лінії штрафного майданчика встигли заблокувати.

У другій половині побільшало жорсткої боротьби, данки намагалися фланговими передачами загострювати гру. На 55-й хвилині синьо-жовті отримали право на кутовий, який ледь не втілили у гол Козиренко та Апанащенко, їхні удари були заблоковані майже на лінії воріт.

Господарки небезпечно відповіли на 63-й та 66-й хвилинах, і знову в центрі уваги була Троельсгор.

Тиск збірної Данії на ворота Самсон постійно зростав, на 70-й хвилині український голкіпер у карколомному стрибку витягнула м’яч із «дев’ятки». Взагалі відрізок із 70-ї по 80-ту хвилину був для українок дуже важким, і на 78-й хвилині данки все ж таки втілили свою перевагу у забитий м’яч. Українки не втримали у штрафному майданчику Сане Троельсгор, і та головою пробила точно в кут.

ffu_7872

Подвоювати рахунок господарки могли на 86-й хвилині, але з ударом Хольгор після метушні у штрафному справилася Самсон. Рахунок так і залишився незмінним — мінімальна поразка гостей від фіналісток минулого Євро.

Відбір на Чемпіонат світу-2019

Данія — Україна 1:0 (0:0)

Гол: 1:0 - Троельсгор (78).

Данія: Петерсен, Арнт, Севеке, Крістіансен, Троельсгор, Нільсен, Надім (Смідт, 89), Хардер, Вейє, Ларсен, Хольмгор.

Україна: Самсон, Кравець, Василюк, Філенко, Басанська, Андрущак, Апанащенко (к), Хіміч, Андрухів (Хаванська, 77), Овдійчук, Козиренко (Калініна, 69).

1_20

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: