Зірка «Ювентусу» вдруге підхопив коронавірус

Зірка «Ювентусу» вдруге підхопив коронавірус
Дібала та його дівчина знову на карантині
Фото - Instagram

У напарника Роналду знову виявили SARS-CoV-2

26-річний аргентинський форвард «Ювентуса» Пауло Дібала знову здав позитивний тест на наявність коронавірусу. Про це повідомила дівчина футболіста Оріана Сабатіні.

Дібала вперше заразився в березні 2020 - одним з перших у клубі, перехворів і вийшов з карантину кілька днів тому. Але біда не приходить сама.

«21-го березня ми здавали тест з моїм хлопцем, і він був позитивним. Три дні тому зробили ще один, який був негативним. Але третій тест знову був позитивним. Я все ще інфікована коронавірусом. Не знаю, як це працює, чому тести показують спочатку одне, а потім інше», - розповіла дівчина.

Оріана вважає, що вони з Пауло заразилися після контакту з гравцем «Ювентуса» Даніеле Ругані, але з того моменту пройшло більше двох тижнів.

«Ми залишимося вдома ще на два тижні», - зазначила Сабатіні.

Коронавірус SARS-CoV-2 - нині головна проблема людства, від нього нема вакцини, він малодосліджений та не з’ясовано, як люди набувають імунітет та чи набувають взагалі.

Наразі в світі більше 1,2 млн інфікованих та більше 65 000 летальних наслідків. Вважається, що пік пандемії ще не настав.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: