Про таке Ромео та Джульєтта і подумати не могли: кіберспортсмен кинув свою дівчину через гру. Найпривабливіші фото нещасної

Про таке Ромео та Джульєтта і подумати не могли: кіберспортсмен кинув свою дівчину через гру. Найпривабливіші фото нещасної

Мрії Джанет Гарсія розбив її хлопець-геймер

Інтернет вкотре став свідком драматичної та несамовитої історії: кіберспортсмен кинув свою дівчину, тому що гра Call of Duty виявилася важливішою.

Дуглас Мартін і Джанет Гарсія могли здаватися ідеальною парою: вона – затребувана модель і телеведуча, він – успішний кіберспортсмен.

Пара була разом кілька років, але ідилії прийшов кінець. Про своє рішення припинити відносини геймер FaZe Censor повідомив публічно, розмістивши ролик на YouTube.

Джанет захотіла побудувати кар'єру актриси, а ось хлопцеві більше до душі кіберспорт.

І Дуглас твердо вирішив: у нього немає достатньої кількості часу, щоб витрачати його на свою другу половину. Всю його увагу забирає Call of Duty.

Дівчина, судячи з Twitter, залишилася з розбитим серцем, але у коментарях до сумного посту вже вишикувалася черга потенційних залицяльників, інформує 4pda.ru з посиланням на nypost.com.

Дивіться також: Аміне Гюльше – великоока красуня, яка підтримує Месута Езіла у расистському скандалі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: