Румунська IT-компанія відкриває нову ігрову студію в Україні

Румунська IT-компанія відкриває нову ігрову студію в Україні
Amber відкриє студію в Україні
фото з відкритих джерел

Компанія Amber із Румунії відкриває нову ігрову студію в Україні

Агентство з розробки ігор Amber зі штаб-квартирою у Бухаресті (Румунія), створює нову студію у Києві, яка буде надавати свій сервіс та підтримку розробникам AAA-ігор в Україні. Про це пише сайт gamesindustry.biz.

Студію очолить Метью Маноловіц, який ще нещодавно займав позицію продакшн-менеджера в Ubisoft Odesa. Згідно з LinkedIn Метью він вже з грудня 2021 року працює у Amber Ukraine.

Агентство Amber пропонує послуги зі спільної розробки ігор та розробки «під-ключ», розробку на замовлення, підтримку ігор та таке інше. Українська філія стане вже 12 офісом компанії в якій працюють вже понад 900 людей.

Зараз Amber Ukraine зайнята пошуком співробітників, плануючи розширитися до 60 осіб до кінця 2022 року. Переїзд не потрібен, хоча Amber шукає людей саме у Києві, Одесі та Львові.

В Україні не так багато компаній, які розробляють AAA-проєкти. Невже окрема команда підтримки на місці необхідна 4A Games, GSC Game World чи Frogwares? Чи ми щось пропустили й в нас очікується новий бум розробки ААА-ігор? Подивимось.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: