Бойко звинуватив Супрун у «спонсоруванні» Сороса за рахунок українців

Бойко звинуватив Супрун у «спонсоруванні» Сороса за рахунок українців
Співголова «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко

На думку очільника ОПЗЖ, Сорос отримував гроші українців, які, зокрема, мали піти на закупівлю вакцин

Співголова «Опозиційної платформи - За життя» Юрій Бойко заявив, що ексочільниця МОЗ Уляна Супрун віддала гроші української медицини американському мілліардеру Джорджу Соросу, тим самим позбавивши українців нових вакцин.

«Вона робила все, щоб знищити медицину. Ми бачили, що відбувається. Вона виганяла усі гроші за кордон на рахунки Сороса, не купувались вакцини…» - сказав Бойко.

Відеозапис з цими словами опублікував журналіст Денис Казанський.

«Бідним, безробітним жителям розореної Луганської області, де соратники Бойка знищили і розмародерили всю місцеву промисловість, напаривають історії про те, як страшний Сорос вкрав усі вакцини. І люди, замість того, щоб ставити питання Бойку і його другу Дунаєву з приводу розграбованих заводів, вкрадених мільйонів на бурових установках і закритих лікарень, слухають цю дичину і вважають Бойко благодійником», - прокоментував Казанський слова Бойка.

Нагадаємо, у 2016 році під керівництвом Уляни Супрун в Україні почалась медична реформа, яка передбачає забезпечення всім громадянам рівного доступу до якісних медичних послуг та перебудову системи охорони здоров'я так, щоб у її центрі був пацієнт. До слова, Супрун активно популяризує важливість вакцинації.

Раніше повідомлялося, що Супрун рознесла в пух і прах схему лікування Covid-19, затверджену МОЗ, а також закликала українців не пропускати планову вакцинацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: