Володимир Ар`єв Народний депутат

Про Ілона Маска, Уляну Супрун та політичне мародерство

Вадим Арістов - інфекціоніст і стратег

Той випадок, коли інфекціоніст стає заразою сам

Ілон Маск: У нас є додаткові ШВЛ-вентилятори. Готові безкоштовно віддати і доставити в лікарні по всьому світу в регіони, куди Тесла має поставки. Єдина вимога - прямо до пацієнтів, а не на склад.

Уляна Супрун: Мене звати Уляна Супрун і я колишня міністерка охорони здоров‘я України. Україна вкрай потребує вентилятори. У нас є лише 3500 на 37 мільйонів населення. Допоможіть, будь ласка.

Вадим Арістов: Мене звати Вадим Арістов і я інфекціоніст і стратег з України. У нас дійсно є лише 7% вентиляторів. Але прошу, обговорюйте пожертву з президентом Зеленським напряму, оскільки Супрун є відповідальною за це лихо.

Як вам? Покладати відповідальність за нестачу ШВЛ на попередників, бо досі такої кількості просто ніколи не було потрібно, а закуповували важливіше діагностичне і лікувальне обладнання? Заперечувати тупим політичним базіканням заклик про допомогу в кризовий час?

Ще один прихильник Зеленського продемонстрував моральну деградацію. Той випадок, коли інфекціоніст стає заразою сам. Коли політичні амбіції негідника руйнують можливу допомогу. Це і є політичне мародерство. На біді.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: