Куди зникла колишня дружина Путіна? Нове розслідування (відео)

Куди зникла колишня дружина Путіна? Нове розслідування (відео)
Людмила Путіна довгі роки зображала із себе «першу леді»
скріншот з відео

На початку своєї кар'єри президента, Путін зображав із себе зразкового сім'янина

Команда Олексія Навального оприлюднила нове розслідування, що стосується Людмили Путін, яка колись зображала із себе «першу леді», хоча в роки президентства Володимира Путіна їхній шлюб був просто фікцією.

«Людмила Путіна була невидимкою: її посилено ховали від нас, не давали їй самостійно сказати жодного слова. Її не бачили на публіці роками, а зараз і зовсім забули. Де зараз мати двох путінських дочок? Що з нею сталося після розлучення?», – задались питаннями розслідувачі.

Журналісти знайшли власний щоденник Людмили Путін, з'ясували, скільки вона заробляла, і дізналися, як вона скуповує європейську нерухомість.

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін може активно використовувати своїх двійників. Про це повідомив начальник Генерального управління розвідки України генерал-майор Кирило Буданов.

«Останнім часом все більше розмов про те, що російський диктатор Володимир Путін дуже послаблений кількома смертельними хворобами, що обмежують працездатність, тому може активно використовувати своїх двійників», – йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: