«Путін, поверни мою маму!». Син військових звернувся до російського диктатора

«Путін, поверни мою маму!». Син військових звернувся до російського диктатора
Хлопчик чекає, коли його матір звільнять з полону
скріншот з відео

Маленький Єгор вже втратив батька

У мережі опублікували звернення 6-річного хлопчика, який просить звільнити його матір з російського полону. Єгор – син військових. Перед самим початком повномасштабної війни вони привезли сина до бабусі та дідуся, які живуть на Черкащині, пише Суспільне.

«Це було 22 лютого, о пів на четверту ранку до нас привезли Єгорчика. Сват привіз і сказав: це вам подарунок на день народження. Я й кажу – це дуже гарний подарунок. Ось так, залишили, поїхали. Коли 24 числа трапилася війна, він так у нас і лишився», – розповіла бабуся Єгора – Ганна Габурич.

Батьки Єгора стали на захист країни. Війна застала їх у Маріуполі.

«Вадим та Аліна – вони разом були в Маріуполі. 23 квітня Вадим (син) попав під авіабомбу. Йому зробили операцію. На другий день його повинні були вивезти, але 26 квітня він помер», – розповіла пані Ганна.

Мама Єгора лишилася в Азовсталі, а 19 числа потрапила в полон. Лише один раз, 7 липня, вона подзвонила батькові своєму, запитала як син. І більше повідомлень від неї не було.

Втім, Єгор вірить, що тато його тепер оберігає з небес, а мама невдовзі повернеться додому. Варто лише попросити про це Путіна:

«Дитина каже мені: бабусю, дай мені планшет, я включу там мікрофон і скажу Путіну: верни мені маму додому!»

Нагадаємо, захисниця «Азовсталі» Зоряна Репецька зустрілася з сім'єю після п'яти місяців розлуки. Жінка нещодавно повернулася із російського полону. Відео зустрічі вже з’явилося в соцмережах.

На відео видно, як діти з нетерпінням чекають мати, яка повертається додому. Дівчата міцно обняли жінку і заплакали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: