Російська окупаційна авіабаза в Криму. Відео українських волонтерів

Російська окупаційна авіабаза в Криму. Відео українських волонтерів

Волонтери з фонду «Сестри Перемоги» виклали в Інтернет відео, на якому знята авіабаза ВПС РФ під Джанкоєм.

На своїй сторінці в Facebook волонтери повідомили, що крім авіабази їм вдалося зняти кадри, які підтверджують існування укріпрайонів і військових баз поблизу адміністративного кордону України.

«Ні для кого не секрет, що за останні два роки Крим став величезною військовою базою, куди московська держава стягує свої найбільш боєздатні частини і новітнє озброєння. Маршрут був прокладений не самий довгий, але, навіть не заглиблюючись всередину півострова, нам вдалося побачити багато цікавого. Вже за самим адміністративним кордоном з материковою частиною України починаються укріпрайони і військові бази. Ми покажемо вам дві з них - базу спецназу і військово-повітряних сил», - написали волонтери.

Нагадаємо, 16 березня 2014 року за підтримки російської армії в Криму відбувся так званий референдум, за підсумками якого РФ анексувала півострів. Його результати цивілізовані країни світу не визнали. 27 березня 2014 року Генеральна асамблея ООН прийняла резолюцію «Про територіальної цілісності України». В знак протесту проти порушення міжнародного права і збройної агресії, країни «Великої сімки» і Євросоюз ввели проти Росії економічні санкції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: