ХАМАС звільнив полоненого росіянина на знак вдячності Путіну

ХАМАС звільнив полоненого росіянина на знак вдячності Путіну
ХАМАС погодився продовжити звільнення заручників
фото: timesofisrael.com

Терористи подякували РФ за позицію щодо підтримки палестинської справи

Палестинське угруповання ХАМАС звільнило заручника з російським громадянством на знак вдячності РФ за підтримку «палестинської справи». Про це пише The Times of Israel.

У заяві угруповання йдеться, що цей крок є «відповіддю на зусилля президента Росії Володимира Путіна та вдячністю за позицію РФ щодо підтримки палестинської справи».

Видання зауважило, що заручника з подвійним ізраїльсько-російським громадянством мали звільнити на додаток до 13 узгоджених ізраїльських полонених.

Представниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова підтвердила, що його звільнили поза списком обміну, пише пропагандистське інформаційне агентство ТАСС. За її словами, росіянина відпустили завдяки «прямим домовленостям із ХАМАСом».

Нагадаємо, зранку 24 листопада між угрупованням ХАМАС та Ізраїлем почалося тимчасове припинення вогню. За цей час має відбутися обмін полоненими та доправлення гуманітарної допомоги для цивільних. Загалом домовились про звільнення 50 із понад 240 заручників (переважно ізраїльтян).

Також розвідка розкрила, як Росія допомагає ХАМАСу воювати проти Ізраїлю. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: