Лукашенко: після параду 9 травня в Білорусі знизилася захворюваність на пневмонії

Лукашенко: після параду 9 травня в Білорусі знизилася захворюваність на пневмонії
9 травня Олександр Лукашенко приймав у центрі столиці Білорусі військовий парад

У президента Білорусі «була настороженість», що після проведення параду в країні може зрости кількість хворих на коронавірус

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що після проведення військового параду на День перемоги в країні вдвічі впала захворюваність на пневмонії.

Про це 12 травня повідомляє телеканал ОНТ.

«Скажу щодо параду. Абсолютно був переконаний, що люди знаходяться на повітрі, це не гірше, ніж вони там десь будуть замкненими», — заявив Лукашенко.

Президент зазначив, що у нього була настороженість, що після проведення параду в країні може зрости кількість хворих на коронавірус.

«Ну і що ми отримали? У Мінську значно — вчора в два рази — зниження пневмоній. І я вчора перехрестився: дай Бог, щоб ми і далі так по пневмоніях пройшлися», — заявив Лукашенко.

Згідно з останніми даними, у Білорусі зафіксовано 24 873 випадків зараження коронавірусом, 142 людини померли. За останню добу в країні стало на 967 хворих більше.

Нагадаємо, 9 травня у центрі столиці Білорусі пройшов парад, присвячений 75-річчю закінчення Другої світової війни в Європі.

Зазначимо, що ВООЗ була занепокоєна рішенням Білорусі провести військовий парад 9 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: