У Мінську на репетиції параду затримали хворого на коронавірус

У Мінську на репетиції параду затримали хворого на коронавірус
У столиці Білорусі на репетиції параду 8 травня було затримано чоловіка з позитивним тестом на коронавірус

Після огляду медиками в захисних спецкостюмах чоловіка забрала швидка допомога

У п’ятницю, 8 травня в Мінську на репетиції параду медики в захисних костюмах від коронавірусу госпіталізували чоловіка.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За словами співробітників ОМОНу, які охороняли місце проведення параду, у чоловіка був позитивний тест на коронавірус і він втік з лікарні.

Однак у МВС спростували цю інформацію. У пресслужбі заявили, що їм не відомі випадки, коли пацієнти з позитивним тестом на Covid-19 добровільно покидали лікарню.

Позаминулої доби у Білорусі на Covid-19 захворіло понад 900 осіб. Станом на вечір 7 травня кількість хворих на коронавірус і Білорусі складає 20168 осіб.

Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що парад Перемоги скасувати неможливо, оскільки тисячі білорусів хочуть його проведення і «не схвалять, якщо ми, злякавшись, розбредемося по норах». Він вважав, що захід не є найнебезпечнішим з погляду вірусологів та епідеміологів, а люди самі навчилися дотримуватися необхідних заходів і без обмежень.

Нагадаємо, Лукашенко досі не здавав тест на коронавірус.

Як повідомлялося, представник Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Білорусі заявив, що в країні один з найвищих темпів зростання випадків зараження коронавірусом в Європі. За кількістю інфікованих на 1 мільйон населення Білорусь випереджає сусідні країни.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: