На острові Балі померли двоє українців

На острові Балі померли двоє українців

На острові Балі в Індонезії знайдено мертвими двох громадян України

Фото ілюстративне

Проводять аналізи на можливу наявність коронавірусу Covid-19 в тілах померлих

На курортному острові Балі в Індонезії в готелі було знайдено мертвими двох громадян України.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ Сергій Погорельцев.

За словами Погорельцева,  факт смерті співвітчизників підтвердила місцева поліція.

«Вчора Департамент консульської служби МЗС отримав звернення громадянки України про те, що її батьки - українські громадяни були знайдені мертвими в номері одного з готелів на острові Балі (Індонезія), де вони проживали. Тіла померлих доставлені до місцевої лікарні. Наразі проводяться аналізи на можливу наявність коронавірусу Covid-19 в тілах померлих»,  – повідомив Погорельцев.

Попередньо, результати тестів будуть відомі 3 травня. У випадку негативного результату на коронавірус, буде проведено аутопсію для встановлення причин смерті українців.

«Наразі посольство підтримує контакт з індонезійськими правоохоронними органами та медичним закладом з метою встановлення обставин справи, а також організації репатріації померлих громадян України. Департамент консульської служби та посольство підтримують зв’язок з родичами померлих та тримають справу на контролі», - додав Погорельцев.

Нагадаємо, за кордоном на лікуванні від коронавірусної інфекції знаходяться майже 170 людей. Також відомо про сім смертельних випадків серед співвітчизників за кордоном.

Станом на 29 квітня в Україні підтверджено 456 нових випадків зараження коронавірусом. Із них 133 медпрацівники та 33 дитини. Від Covid-19 минулої доби померло 11 людей, одужало – 111. Загалом коронавірусом на сьогодні інфіковано 9866 людей в Україні. Із них – 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків – 250.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: