Оперативні дані МОЗ. Кількість нових випадків і смертей від коронавірусу за 28 квітня

Оперативні дані МОЗ. Кількість нових випадків і смертей від коронавірусу за 28 квітня
В Україні зростає кількість хворих на коронавірус

Дані за минулу добу невтішні - епідемія не спадає

Коронавірус продовжує поширюватися в Україні. Міністерство охорони здоров'я оприлюднило нові дані щодо кількості нових випадків зараження Covid-19.

На даний момент в країні підтверджено 456 нових випадків зараження коронавірусом. Із них 133 медпрацівники та 33 дитини. Від Covid-19 минулої доби померло 11 людей, одужало - 111. 

Заголом коронавірусом на сьогодні інфіковано 9866 людей в Україні. Із них - 672 дитини, 1976 медпрацівників. На даний момент з початку хвороби одужало 1103 осіб, летальних випадків - 250.

Найбільше зафксовано нових випадків на Буковині - 60, на Тернопольшині - 44 та в Києві - 43. 

Напередодні прем'єрміністр Денис Шмигаль заявив, що Україна завершує підготовку медичної системи до проходження піку захворюваності на коронавірус і готова до наступного кроку - стабілізації економічної ситуації. Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль оприлюднив план виходу з карантину в Україні, який складається з п’яти етапів.

До слова, за останнім даними наразі у лікарнях Буковини — понад 500 пацієнтів з Covid-19 чи підозрою на нього. Серед важкохворих пацієнтів є двоє дітей. У 5-річної дівчинки коронавірус підтвердили ще минулого тижня. І вона досі у важкому стані підключена до апарату ШВЛ. Також на вихідних у реанімацію обласної дитячої лікарні госпіталізували хлопчика 2004 року народження із важкою формою анемії та підозрою на Covid-19.

Як відомо, Буковина – епіцентр коронавірусної пандемії в Україні. Найменша область країни має найбільшу кількість виявлених хворих на Covid-19.

За останню добу в області зафіксована рекордна кількість інфікованих – 109 осіб, хоча попередньої був спад – 59. І попри таку статистику у Чернівцях підприємці продуктового сектора Калинівського ринку готуються до відновлення торгівлі на своїх торгових місцях.
 Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: