Отруєння Скрипалів: Британія відзначить День збройних сил у Солсбері

Отруєння Скрипалів: Британія відзначить День збройних сил у Солсбері
Прем’єр-міністр Британії Тереза Мей

За словами прем’єра Мей, Британія відзначить «величезну стійкість та дух Солсбері»

Наступний День збройних сил Великої Британії проведуть у Солсбері на знак вшанування містечка, яке боролося з наслідками отруєння колишнього співробітника ГРУ Росії Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Про це заявила прем’єр-міністр Британії Тереза Мей, пише The Guardian.

«Відповідь військових на атаку нервово-паралітичною речовиною гідна відзнаки. Провівши тут День збройних сил наступного року, ми також відзначимо величезну стійкість та дух Солсбері і продемонструємо, що воно відкрите для бізнесу. Це чудове місто, багате на військову історію, є прекрасним місцем для відвідування», – наголосила глава уряду.

Раніше повідомлялося, що принц Уельський Чарльз з дружиною Камілою відвідали Солсбері, щоб підтримати місто, яке намагається відновитися після отруєння колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії нервово-паралітичною речовиною «Новачок».

Нагадаємо, Сергія та Юлію Скрипалів отруїли 4 березня. Після отруєння постраждалих госпіталізували у вкрай важкому стані.

Після місяця лікування стан батька та доньки, за словами лікарів, значно покращився.

У травні Скрипаля виписали з лікарні, ще раніше покращився стан його доньки Юлії, вона була виписана у квітні.

У Великобританії встановили, що Скрипаля та його доньку отруїли нервово-паралітичною речовиною військового типу «Новачок», яку розробляла Росія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: