Помер легендарний італійський співак Тото Кутуньйо

Помер легендарний італійський співак Тото Кутуньйо
фото з відкритих джерел

Кутуньо у 1990 році переміг на Євробаченні, що і принесло йому популярність

Менеджер відомого італійського співака та автора пісень Тото Кутуньйо повідомив у вівторок, що артист помер у віці 80 років. Про це повідомляє ANSA.

Кутуньйо, справжнє ім’я якого Сальваторе, помер у міланській лікарні Сан-Раффаеле «після тривалої хвороби, яка загострилася в останні кілька місяців», повідомив його менеджер Даніло Манкузо.

Співак, популярність якому принесла композиція L`Italiano (1983 рік), переміг у пісенному конкурсі Євробачення 1990 року з піснею Insieme:1992.

Також Кутуньйо двічі перемагав на Пісенному фестивалі в курортному італійському місті Санремо.

Помер легендарний італійський співак Тото Кутуньйо фото 1

Зазначимо, що ще у 2019 році артист став на сторону Росії. Тоді Тото опублікував звернення, у якому відкрито підтримав політику Володимира Путіна та окупацію Криму. Крім того, він був в той час «членом асоціації друзів Путіна».

Кутуньйо навіть привітав російського диктатора з днем народження. Особисте послання від співака з'явилося на ютуб-каналі «Друзі Путіна в Італії та в усьому світі».

Потім співак спробував виправдати себе. У 2019 році він знову приїхав до України та розповів ЗМІ, що не згоден з діями Путіна в Криму. А вітання Кутуньйо, начебто, теж присвятив не особисто президенту Росії.

Нагадаємо, після тривалої хвороби нещодавно помер актор дніпровського театру та заслужений артист України Валерій Мойсеєнко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: