Рекламодавці погрожують Цукербергу через скандал

Рекламодавці погрожують Цукербергу через скандал
Марк Цукерберг

Скандал розгорівся через витік особистих даних користувачів соцмережі

Рекламодавці погрожують припинити співпрацю із соціальною мережею Facebook на тлі скандалу, що розгорівся навколо неї. Про це повідомляє британське видання The Daily Mail.

Якщо керівник соцмережі Facebook Марк Цукерберг не пояснить ситуацію щодо збирання особистих даних користувачів, то погрози втілять у життя.

Найгіршими перспективами для Facebook може стати припинення співпраці з тисячами великих компаній - як нинішніх партнерів, так і потенційних.

Негайної відповіді від засновника соцмережі вимагає ISBA - об'єднання британських рекламодавців. Також відомо, що в число фірм, які можуть відмовитися від роботи із соцмережею, входять Unilever і Procter&Gamble.

Напередодні Цукерберга викликали дати свідчення перед членами нижньої палати парламенту Великої Британії

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що статки Марка Цукерберга скоротилася на $6,06 млрд через зниження курсу акцій заснованої ним компанії Facebook.

Facebook вказувала, що не мала відношення до діяльності Cambridge Analytica. Проте Європарламент оголосив про намір провести розслідування у зв'язку з інформацією про характер використання особистих даних користувачів.

Пізніше Цукерберг зробив заяву щодо скандалу.


Читайте також: 

Втручання Росії у вибори в США: на Цукерберга можуть очікувати серйозні проблеми.

Вибори-2019. Українські політики готуються до гібридної війни в інтернеті

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: