«Росія має відійти і стулити пельку» - міноборони Британії

«Росія має відійти і стулити пельку» - міноборони Британії
Гевін Вільямсон

Отруєння російського екс-шпигуна має серйозні наслідки

Голова Міністерства оборони Великої Британії Гевін Вільямсон заявив, що Росія має «відійти і заткнутися». Про це повідомляє видання Sky News.

Саме так міністр відповів на питання про те, до яких заходів може вдатися Росія у відповідь на дії Великої Британії і як відреагує на них Лондон.

«Що ми будемо робити? Ми подивимося, як Росія відповість на те, що зробили ми. Те, що Росія зробила в Солсбері, абсолютно жахливо і обурливо. Ми відповіли на це. Якщо чесно, Росія мусить відійти і стулити пельку», - заявив Вільямсон.

Міністр відзначив, що зараз рано щось говорити про те, як ситуація розвиватиметься далі та «спекулювати на цій темі».

Раніше стало відомо, що Британія припиняє двосторонні зв'язки з Росією.

У середу Велика Британія вирішила вислати з країни 23 російських дипломата, тому що уряд вважає РФ відповідальною за отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки.

Посольство Росії назвало рішення Великої Британії про висилку 23 дипломатів РФ неприйнятним.

12 березня британський прем'єр Тереза Мей оголосила, що з «високою імовірністю» Росія винна у спробі вбивства Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

15 березня Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що безрозсудна поведінка Росії протягом багатьох років стала фоном для отруєння на території Великої Британії екс-російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: