Російських «секс-інструкторів» депортують з Таїланду

Російських «секс-інструкторів» депортують з Таїланду
Затримані росіяни у поліції Таїланду

Настя Рибка, яка обіцяла здати зв’язки росіян і Трампа, поїде в Росію

Влада Таїланду вирішила депортувати і внести в чорні списки 10 росіян, яких затримали в Паттайї за проведення секс-тренінгу. Про це повідомляє видання Вangkokpost з посиланням на імміграційну поліцію.

За словами заступника начальника відділення поліції провінції Чонбурі Таватчая Нонгбуа, росіяни поки залишаються під вартою, їх звинувачують в роботі без дозволу і незаконному перебуванні в країні.

Він додав, що після судового розгляду росіян депортують і внесуть до чорних списків, що заборонить їм в'їзд в країну.

Раніше повідомлялося, що у Таїланді затримали скандальну співробітницю індустрії ескортних послуг Настю Рибку разом з дев'ятьма людьми, які проводили тренінг.

27 лютого стало відомо, що поліція Таїланду курортного міста Паттайя відмовилася тимчасово звільнити під заставу Алекса Леслі (Олександра Кирилова), Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) і ще вісьмох людей, затриманих за проведення нелегального «секс-тренінгу».

28 лютого повідомлялося, що працівниця ескорт-послуг Анастасія Вашукевіч, більше відома як Настя Рибка, запропонувала американським журналістам інформацію про зв'язки російських депутатів з президентом США Дональдом Трампом і екс-главою його передвиборного штабу Полом Манафортом. Таку заяву вона зробила з тюрми в Таїланді, де її тримають вже два дні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: