У «Газпромі» звільнили співробітників, які програли Стокгольмський арбітраж

У «Газпромі» звільнили співробітників, які програли Стокгольмський арбітраж

Голова правління НАК «Нафтогаз України» на своїй сторінці у Facebook підтвердив, що звільнені співробітники виступали свідками в Стокгольмі

Російський газовий монополіст ВАТ «Газпром» повідомив про звільнення з посади заступників голови правління Олександра Медведєва, Валерія Голубєва і Всеволода Черепанова. Про це прес-служба компанії.

У свою чергу голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв на своїй сторінці у Facebook написав, що ці співробітники виступали свідками в Стокгольмі.

«Медведєв відповідав за Стокгольмський арбітраж. І був свідком у Стокгольмі. Голубєв відповідав за контракт на поставку газу «Нафтогазу» і був свідком у Стокгольмі», - повідомив він.

screenshot_2_02

При цьому він додав, що глава «Газпрому» Олексій Міллер «дистанціювався від арбітражу відразу після подання нами зустрічного позову по транзиту».

Нагадаємо, заступник голови правління «Газпрому» Олександр Медведєв брав участь в останньому раунді переговорів про транзит російського газу через Україну, які відбулися в січні 2019 року в Брюсселі.

Як повідомлялося, 28 лютого 2018 року Стокгольмський арбітраж виніс рішення за позовом «Нафтогазу» проти «Газпрому», згідно з яким російський газовий монополіст повинен виплатити українській стороні 2,6 млрд доларів компенсації за недопоставлений обсяг транзитного газу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: