У Нью-Йорку знайшли десятки тіл у вантажівках

У Нью-Йорку знайшли  десятки тіл у вантажівках

Поліція Нью-Йорка закрила вулицю перед похоронним центром у Брукліні,де знайшли вантажівки з тілами

фото: New York Times

Тіла у вантажівках зберігало похоронне бюро

У вантажівках поруч з похоронним бюро в нью-йоркському Брукліні були знайдені десятки тіл. Про це повідомляє New York Times.

Місце мешканці звернулися у поліцію через неприємний запах, який розповсюджувався з вантажівок. Поліцейські, приїхавши на місце, знайшли у вагтажівках десятки розкладених тіл.

Видання, посилаючись на розповідь чиновника, повідомляє, що у похоронному бюро перстали працювати морозильні камери і вони перенесли трупи у вантажівки.  Про те, чи померлі були хворі на корона вірус,  наразі невідомо.

У США похоронні бюро переживають велике навантаження через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо. у світі перший мільйон людей вилікувався від коронавірусної хвороби Covid-19. Активними залишаються 1 мільйон 991 тисяча випадків захворювання. Про це йдеться на у даних сайту Worldometers, який регулярно оновлює статистику зареєстрованих випадків по країнах і світу.Найбільше тих, хто поборов хворобу, зареєстровано у США – 147 тисяч. В Іспанії одужали майже 133 тисячі осіб, у Німеччині – 120 тисяч, у Китаї – 77 тисяч, в Ірані – 73 тисячі, в Італії – понад 71 тисяча. Також більше 48 тисяч людей вилікувались у Франції, у Туреччині – 44 тисячі, у Бразилії – близько 34 тисяч.

Станом на ранок 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 540 нових випадків коронавірусу. Із них захворіли 45 дітей та 87 медиків. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: