Двоє людей загинули під час аварії легкомоторного літака в Росії (відео)

Двоє людей загинули під час аварії легкомоторного літака в Росії (відео)

У авіакатастрофі загинуло дві людини

Причиною аварії, за попередніми даними, стала відмова двигуна

Двоє людей загинули під час аварії легкомоторного літака в Люберецькому районі Підмосков’я. Про це ТАСС повідомило джерело в екстрених службах.

«Легкомоторний літак Cessna зазнав аварії на полі в Люберецькому районі. На борту були двоє людей, попередньо, обидва загинули», – сказав співрозмовник агентства. Джерело додало, що після падіння літак загорівся. Він уточнив, що причиною аварії, за попередніми даними, стала відмова двигуна.

Борт здійснив аварійну посадку в районі Новорязанського шосе у полі. Джерело також відзначило, що серед загиблих чоловік і жінка. У пресслужбі МНС підтвердили факт аварійної посадки літака.

«Після прибуття пожежно-рятувального підрозділу спостерігалося горіння літака на площі 5 кв. м. Підрозділами МНС Росії деблоковані двоє загиблих», – сказав співрозмовник агентства. На землі жертв і руйнувань немає. Загоряння ліквідовано.

Як з’ясувалося пізніше, усередині літака знаходився ведучий ток-шоу на телеканалі НТВ Олександр Колтовой і його дружина, вони загинули під час аварії. Олександру Колтовому було 41 рік.

Нагадаємо, увечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу та 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: