У соцмережі Facebook зізнались, що читають повідомлення користувачів

У соцмережі Facebook зізнались, що читають повідомлення користувачів

Модератори найпопулярнішої у світі соцмережі читають приватне листування користувачів

Соціальна мережа Facebook сканує посилання і зображення, якими користувачі обмінюються в месенджері, а якщо надходить попередження про неналежний контент - модератори читають повідомлення. Про це повідомляє видання Bloomberg з посиланням на інтерв'ю Марка Цукерберга.

Представники компанії підтвердили виданню, що листування сканують роботи: вони перевіряють посилання на віруси і аналізують, чи не зображені на фотографіях знущання над дітьми. Ключові слова з месенджера залишають поза передачею рекламодавцям, запевняють розробники.

Наразі Facebook змінює політику конфіденційності через скандал з витоком даних. Компанія пообіцяла, що користувачі зможуть видалити всю зібрану про них інформацію. Від стеження сторонніх додатків можна позбутися в настройках безпеки.

Раніше повідомлялося, що Facebook автоматично зберігала видалені користувачами відео.

Раніше, Facebook протягом найближчих тижнів спростить для користувачів можливість контролювати власні персональні дані.

Як відомо, ЄС вимагає від Facebook пояснень щодо витоку даних користувачів.

За минулий тиждень вартість однієї акції компанії Facebook знизилася з 177 доларів за акцію, до 159 доларів за акцію станом на п'ятницю, 23 березня.

Напередодні правоохоронці провели обшуки в офісах компанії Cambridge Analytica в рамках розслідування отримання доступу до даних користувачів Facebook.

Раніше голова компанії Facebook погодився дати свідчення в Конгресі США. У британському парламенті Цукерберг свідчити відмовився.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: