Facebook змінить меню налаштувань приватності і введе нову функцію

Facebook змінить меню налаштувань приватності і введе нову функцію

Соцмережа спростить користувачам контроль над персональними даними

Соцмережа Facebook протягом найближчих тижнів спростить для користувачів можливість контролювати власні персональні дані.

Про це повідомили у блозі компанії.

Соцмережа змінить меню налаштувань приватності, щоб параметри безпеки облікового запису можна було міняти з однієї сторінки, а не з майже 20 різних екранів, як це було раніше.

Також користувачі бачитимуть, до яких їхніх даних можуть одержувати доступ додатки, а до яких – ні.

Також соцмережа створила меню посилань на установки приватності (Privacy Shortcuts) для контролю над власними даними за кілька кліків. Тут можна буде змінити рівень захисту аккаунта, наприклад, увести двофакторну аутентифікацію або перевірити, яка інформація доступна іншим користувачам.

Facebook уведе нову функцію «Доступ до вашої інформації» (Access Your Information), за допомогою якої користувач зможе відстежити власні пости, коментарі та історію пошуку і стерти те, що він більше не хоче залишати у відкритому доступі.

Раніше голова компанії Facebook погодився дати свідчення в Конгресі США. У британському парламенті Цукерберг свідчити відмовився.

Як відомо, ЄС вимагає від Facebook пояснень щодо витоку даних користувачів.

За минулий тиждень вартість однієї акції компанії Facebook знизилася з 177 доларів за акцію, до 159 доларів за акцію станом на п'ятницю, 23 березня.

Напередодні правоохоронці провели обшуки в офісах компанії Cambridge Analytica в рамках розслідування отримання доступу до даних користувачів Facebook.

Також повідомлялося, що Ізраїль почав розслідування щодо Facebook.

Як відомо, рекламодавці погрожують припинити співпрацю із соціальною мережею Facebook на тлі скандалу, що розгорівся навколо неї.

Раніше Цукерберга викликали дати свідчення перед членами нижньої палати парламенту Великої Британії. Також Цукерберга чекають для свідчень у Сенаті США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: