У Киргизстані розбився військовий вертоліт Мі-8, є загиблий (фото)

У Киргизстані розбився військовий вертоліт Мі-8, є загиблий (фото)
Унаслідок аварії є постраждалі
фото: kabar.kg

Вертоліт Мі-8 упав на авіабазі «Фрунзе-1»

Сьогодні, 17 січня, на околиці столиці Киргизстану – місті Бішкек упав військовий вертоліт Мі-8. Внаслідок аварії є постраждалі. Про це повідомляє місцеве видання Kabar.

Аварія сталася о 10:55 за місцевим часом (6:55 за київським). «Киргизаеронавігація» зазначає, що вертоліт Мі-8 упав на авіабазі «Фрунзе-1».

Місцеві видання з посиланням на Міністерство оборони країни пишуть, що гелікоптер здійснив вимушену посадку під час проведення навчально-тренувального польоту. За фактом аварії проведуть розслідування, щоб встановити обставини інциденту.

За даними міноборони Киргизстану, внаслідок аварії є постраждалі. У мережі пишуть про одного загиблого та сімох постраждалих.

Згодом міністерство оборони країни уточнило кількість постраждалих під час аварії військового вертольота в Бішкеку.

У Киргизстані розбився військовий вертоліт Мі-8, є загиблий (фото) фото 1

Внаслідок аварії вертольота один військовослужбовець загинув, постраждало 10 людей, четверо перебувають у реанімації, двоє з них у вкрай тяжкому стані, шестеро середньої тяжкості.

 Раніше повідомлялося, що легкомоторний літак для гасіння лісових пожеж зазнав аварії в Чилі. Повітряне судно звалилося на трасу, зачепивши при цьому легковий автомобіль. Одна людина загинула і декілька людей постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: