У Туркменістан заборонили ввозити жіночі купальники та шорти

У Туркменістан заборонили ввозити жіночі купальники та шорти

У туркменській митниці розповіли, що купальники заборонили ввозити через «моральні норми»

У Туркменістані ввели заборону на ввезення в країну жіночих купальників бікіні і шорт для подальшої реалізації. Про це повідомляє видання «Радіо Азатлик» (місцева служба «Радіо Свобода»).

Продавці одягу повідомили журналістам, що зараз приватні магазини розпродають купальники і шорти, які залишилися на складах, на митниці їх вже забороняють. «У міру наближення купального сезону на ці товари зростає попит. Митники не пояснюють причину цієї заборони», - повідомляє видання.

Спроби «Радіо Азатлик» отримати офіційні коментарі з приводу ситуації, яка склалася у митній службі Туркменістану не дали результатів. Однак, співробітник митної служби, що розмовляв з журналістом на умовах анонімності, припустив, що заборона може бути пов'язана «з моральними нормами туркменів, тобто з тим, що туркменським дівчатам не личить носити купальники». Пояснення тому, що заборона була введена саме зараз, він дати не зміг.

Нагадаємо, 3 квітня митниця Туркменістану перестала пропускати в країну світлі фарби для волосся, а також засоби для мелірування і знебарвлення.

Відзначається, що раніше влада заборонила нарощувати нігті і вії, знебарвлювати волосся та носити золоті прикраси жінкам, які працюють у бюджетній сфері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: