Військовий вертоліт над Кремлем перевозив у сітці живих людей (відео)

Військовий вертоліт над Кремлем перевозив у сітці живих людей (відео)

Гелікоптер над Кремлем перевозив у сітці людей

Над Кремлем пролетів вертоліт, який ніс на тросі вантаж із живими людьми

У четвер вдень, 22 листопада, над Кремлем пролетіли два вертольоти, до одного з них було прикріплено трос з платформою. На цій платформі перебували живі люди – п'ятеро чоловіків у військовій формі та зі зброєю, пише Varlamov.ru.

З'явилося відео очевидця, на якому чітко видно, як ці люди рухаються. Висловлювалися припущення, що це могла бути якась скульптура, але це не так.

У Федеральній службі охорони РФ пропагандистському телеканалу RT повідомили, що це навчання. Від інших коментарів у ФСО відмовилися.

Раніше ЗМІ повідомили, що в Москві з території Кремля злетіло два вертольоти Мі-8, які потім полетіли в бік станцій метро Новокузнецька і Павелецька. Один з вертольотів тягнув сітку, в якій перебували кілька фігур, що нагадують людей.

До слова, напередодні стало відомо, що у Росії помер глава ГРУ Коробов. Варто нагадати, що начальники ГРУ у Росії довго не живуть. За два роки це друга смерть начальника ГРУ. Попередник Коробова генерал-полковник Ігор Сергун пішов з життя лише два роки тому. Він несподівано помер у Лівії. Йому не було і 60.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: