Водія, який збив учасника акції «жовтих жилетів» в Бельгії, затримали у Нідерландах

Водія, який збив учасника акції «жовтих жилетів» в Бельгії, затримали у Нідерландах
ЗМІ повідомляли, що водій навмисно наїхав на чоловіка

На даний момент водій вантажівки залишається в Нідерландах, Бельгія вже запросила його екстрадицію

В Нідерландах затримали водія вантажівки, який напередодні збив учасника акції «жовтих жилетів» в Бельгії. Про це повідомляє NOS.

«Водій вантажівки, який був заарештований минулої ночі за підозрою в наїзді на демонстранта, виявився 56-річним уродженцем міста Дунген. Це підтвердила Державна прокуратура в Льєжі», - вказує видання.

На даний момент водій залишається в Нідерландах, Бельгія вже запросила його екстрадицію. У разі, якщо суд схвалить видачу затриманого, він буде повернутий до Бельгії протягом тижня.

Нагадаємо, вчора у бельгійському прикордонному містечку Візі, що поблизу Ейздена, вантажівка наїхала на учасника акції «жовтих жилетів». 50-річний демонстрант в результаті наїзду загинув. ЗМІ повідомляли, що водій навмисно наїхав на чоловіка після того, як протестувальники почали стукати йому у вікна.

До слова, у Франції в суботу, 12 січня, знову тривали протести «жовтих жилетів». Тисячі демонстрантів виходили на вулиці різних міст вже дев'яту суботу поспіль. По всій країні за порядком стежили близько 80 тисяч правоохоронців, серед яких п'ять тисяч - у Парижі,

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: