Японія буде платити туристам за відвідування країни

Японія буде платити туристам за відвідування країни

Японії запровадить спеціальні ваучери для туристів

На програму Японія планує виділити 12,5 мільярда доларів

Уряд Японії планує ввести спеціальні ваучери для туристів на суму 185 доларів (20 тисяч ієн) в день. Таким чином влада хоче допомогти туристичній галузі, яка постраждала через епідемію коронавірусу. Про це повідомляє Kxan36news.

Зазначають, що такі субсидії допоможуть мандрівникам покрити до половини добових витрат. Чеки будуть приймати в кафе, ресторанах і магазинах. Витрати на переліт чеки не покриватимуть. Загалом на програму планують виділити 1,35 трильйона ієн (12,5 мільярда доларів).

Очікується, що ініціатива почне діяти в кінці липня. Щоб отримати субсидії, потрібно забронювати готель (це стосується і традиційних готелів рьокан) безпосередньо або за допомогою японських туристичних агентств.

Пандемія Covid-19 боляче вдарила по туризму в Японії не тільки через зниження звичного туристичного потоку, а й через скасування Олімпіади в Токіо.

Нагадаємо, влада Японії виділять на стимулювання економіки близько 2,18 трильйона доларів, що становить третину від усього ВВП країни. Це стане одним з найбільших пакетів допомоги в світі.

Раніше повідомляли, що у Японії у токійському аеропорту Наріта в зоні видачі багажу облаштували «готель» з картонних коробок для пасажирів, які прибувають з-за кордону.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: