У японському аеропорту для пасажирів з-за кордону облаштували картонний «готель» (фото)

У японському аеропорту для пасажирів з-за кордону облаштували картонний «готель» (фото)
Перебування в картонному боксі коштує мандрівникові приблизно в $150 за два дні

У «картонному» готелі пасажири очікують протягом 1-2 днів результатів тесту на коронавірус

У Японії у токійському аеропорту Наріта в зоні видачі багажу облаштували «готель» з картонних коробок для пасажирів, які прибувають з-за кордону. Про це пише ЦТС з посиланням на Аirline Ratings.

Зазначається, що у «картонному» готелі пасажири очікують протягом 1-2 днів результатів тесту на коронавірус.

«Перебування в картонному боксі коштує мандрівникові приблизно в $150 за два дні. При цьому до картонної коробки в комплекті йде матрац, подушка і ковдра. Також пасажирам надаються напої та закуски», - йдеться у повідомленні.

Між тим, багато пасажирів скаржаться, що спати в такому картонному «готелі» складно, оскільки світло в приміщенні весь час залишається включеним.

Примітно, що покинути аеропорт після отримання негативного тесту на коронавірус мандрівник може тільки на автомобілі (особистому або взятому напрокат), оскільки користуватися громадським транспортом, тим хто прибув з-за кордону, заборонено.

Як повідомлялося, китайський епідеміолог спрогнозував другу хвилю пандемії коронавірусу.

Нагадаємо, станом на ранок 13 квітня, 1 млн 850 тис. 220 осіб в світі захворіли коронавірусною інфекцією Covid-19, одужали 431 629, померли 114 215 людей.

В Україні станом на ранок 13 квітня виявлено 3102 випадки Covid-19. Минулої доби зафіксували 325 нових випадків захворювання на коронавірус. Серед них – 12 дітей. За минулу добу від коронавірусу померли 10 людей



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: