Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Ноу-хау української влади можуть позаздрити всі диктатори світу

Звернення до посольств та міжнародних місій демократичних країн

Звернення до посольств та міжнародних місій демократичних країн

15 грудня в Україні пройдуть перевибори в 5 мажоритарних округах. В округах, де не зважаючи на фальсифікації та шалений тиск влади перемогли опозиційні кандидати.

Українська влада перед світовим співтовариством заявила: вибори відбудуться чесно і прозоро. Натомість, з перших днів виборчої кампанії, на кандидатів розпочався шалений тиск. Зокрема, проти кандидата від партії «Батьківщина» по 132 виборчому округу з центром в Первомайську Миколаївської області Аркадія Корнацького.

Ноу-хау української влади можуть позаздрити найзапекліші диктатори світу. Щоб позбутися неугодного кандидата українські корумповані можновладці вирішили позбавити його громадянства.

Саме з таким позовом звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва технічний кандидат від влади Володимир Шаманський.

Використовуючи умисно сфальсифіковані документи позивач вимагає позбавити мене українського громадянства. Головний мотив – наявність у кандидата від опозиції російського громадянства.

Не зважаючи на те, що і суду, і засобам масової інформації були надані усі необхідні докази того, що я з дотриманням усіх процедур вийшов з російського громадянства і набув українського, суд прийняв позов до розгляду.

Зокрема, були надані документи із Федеральної міграційної служби, МЗС Російської Федерації, Консульства Російської Федерації в Одесі. Усі ці документи, засвідченні печатками російських державних структур і підписами російських чиновників однозначно підтверджують – я вийшов з громадянства Російської Федерації в 2005 році.

У зв’язку з цим, звертаємося до Вас з проханням втрутитися в ситуацію і не допустити грубого порушення прав людини й принципів вільних і демократичних виборів.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: