Аркадій Корнацький Народний депутат 8 скликання

Нинішня влада безсоромно користується законами та схемами, які запровадив Янукович

Жодного посилення ролі територіальних громад законопроект №1159 не несе

Жодного посилення ролі територіальних громад законопроект №1159 не несе, тому що вже у статті 1 законопроекту передбачається така процедура, як передача землі із державної власності у комунальну.

Того, що в Україні немає державної власності на землю, багато хто не знає і не розуміє. А для того, щоб передати землю від одного власника до іншого її потрібно спочатку оформити у цю власність, а це потребує декількох років.

Корупційна ємкість цього законопроекту грандіозна, але ще більш грандіозною є брехня, яку утримує цей законопроект, і яку про нього розказують автори і лобісти. Вона полягає в тому, що його суть є абсолютно протилежною його назві.

Переконаний, що у законопроекті №1159 криється умисна хитрість, яка полягає у тому, що в ньому відсутній найголовніший пункт – про скасування повноважень Держемагенства із розпорядженням землями.

У 2012 році банда Януковича спеціально наділила Державне земельне агентство, яким командував їх ставленик, повноваженнями по розпорядженням землями, аби сконцентрувати всі землі у Державному земельному банку, який для того спеціально був створений, а тепер ліквідований.

Нинішня влада абсолютно ганебно та безсоромно, навіть після Майдану, користується законами та схемами, які запровадив Янукович. Їх треба негайно скасувати, а законопроект №1159 його не скасовує, а зберігає.

Проштовхує цей корупційний законопроект бувший голова Держземагенства та бувший регіонал Кулініч. Тому немає сумніву в тому, що його умисно проштовхує земельна мафія, яка не має абсолютно ніякого інтересу і турботи про те, щоб дійсно територіальні громади отримали повноваження по розпорядженню землями.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: