Ігор Луценко Народний депутат 8 скликання

Вбивця героя Небесної сотні спокійно сидить у Верховній Раді

У Верховній Раді ми влаштували день народного депутата Бобова

Бобов – місцевий князьок на Черкащині, латифундист. І той, на кого показують черкаські активісти, коли шукають убивцю героя Небесної сотні Василя Сергієнка. Останній проводив розслідування щодо діяльності Бобова, активно викривав його корупційні зв’язки з владою, і був потенційним конкурентом під час обрання до парламенту.

4 квітня 2014 року Сергієнко був викрадений і вбитий. Його безпосередніх убивць знайшли, частину впіймали і посадили у СІЗО. Вони дають свідчення.

Але щодо Бобова, котрий, імовірно, був замовник убивства, з яким у виконавцям за той час було 300 телефонних контактів, поки що у Генпрокуратури чомусь немає сміливості висунути звинувачення. Чи не тому, що Бобов – член депутатської групи «Відродження», яка як відомо, є при потребі частиною правлячої коаліції? Котра голосує за те, що потрібно нинішній владі, і з того живе небідно.

Ми розклали депутатам невеличкі книжки – збірки поезій покійного героя. І вивісили плакат зі зверненням до Генпрокурора і депутатського корпусу – про те, що убивця спокійнісінько сидить у сесійній залі парламенту вже четвертий рік.

Я сподіваюся, що тепер убивцю в парламенті усі знатимуть і пізнаватимуть у обличчя.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: