Іван Бокий Політик. Народний депутат України VII-V скликань

Путінська агресія і внутрішнє мародерство

Путінська агресія допомагає приховувати від народу справжні масштаби організованого мародерства всередині країни, зокрема і через «чесний» бюджет та субсидійну аферу на користь кланових монополій

Парадокс історії: провідники революції гідності привели життя українців до межі негідності? Ніякого парадоксу нема. Навпаки, є залізна логіка розвитку олігархічної моделі влади і економіки, в основі якої безпощадний грабунок народу і держави. Адже лідерство в революції гідності захопили олігархи і їх кланова обслуга, а це зумовило і захоплення ними ключових посад, секторів недоруйнованої економіки і фінансових потоків.

Результат - посилення визиску і грабунку народу через тарифи і податки, потужний ривок капіталів і вкрадених державних фінансів в офшори і нестримний руйнаж решток господарки і фінансової системи. Теревені про гідність і антикорупцію покликані прикрити негідність і корупцію, а показне полювання на «велику рибу» - відвернути увагу від системи руїни і розкрадання України її ж владою. Содом і гоморра!

Путінська агресія допомагає приховувати від народу справжні масштаби організованого мародерства всередині країни, зокрема і через «чесний» бюджет та субсидійну аферу на користь кланових монополій. Гіркі реалії і гірка правда. А трагедія в тому, що через деформовану дощенту тим же олігархатом політичну систему в країні немає політичної сили, яка могла б зламати цього монстра, а народ у масі своїй ще не прозрів для його ізоляції від державного менеджменту. Уже є лідери, але без народної сили їм важко зламати монстра, що шматує державу. Тож слово за народом і тільки за ним.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: