Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Тараса Шевченка помістили в психлікарню

Яценюк та Балога, на моє прохання, звернулися до голів фракції «Фронт змін» та «Єдиний центр» Хотинської міської ради

Яценюк та Балога, на моє прохання, звернулися до голів фракції «Фронт змін» та «Єдиний центр» Хотинської міської ради з проханням переглянути рішення ради, яким вона встановила пам’ятник Тарасу Шевченку на території психоневрологічного будинку-інтернату.

Тільки безвідповідальні і недалекоглядні політики могли дозволити собі прийняти таке рішення стосовно увічнення пам’яті однієї з ключових персон української історії. Я не сумніваюся, що політичні сили, які очолюють Яценюк та Балога, зроблять все можливе, щоб скасувати це рішення, але дивно вже те, що таке рішення могло бути прийняте. У депутатів Хотинської міської ради, як то кажуть, не спрацювали запобіжники, і в ім’я якихось незрозумілих інтересів вони знехтували інтересами нашої держави – її історією і культурою.

Нагадаю, депутати Хотинської міської ради під час 17-ї сесії 6-го скликання, прийняли рішення встановити пам’ятник Тарасові Шевченку, який минулого року було передано місцевій громаді, в Хотинському психоневрологічному будинку-інтернаті. Своє рішення депутати мотивують тим, що через невеликі розміри пам’ятника його недоцільно розташовувати на вулицях міста, бо він дисонуватиме з більшими за розміром пам’ятниками Хотина.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: