Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Чому в Партії регіонів немає тушок?

Люди готові зраджувати за гроші, посади, завжди були і будуть. Тільки в демократичному суспільстві вони нікому не будуть потрібні.

Побачите! Як тільки прийде демократична влада, тушки зникнуть як клас. Що б це зрозуміти, треба дати лише кілька відповідей на кілька питань.

1. Чому в Партії регіонів майже немає тушок? Бо демократи, навіть такі дивні, як трапляється у нас, не виступають замовниками тушок.

2. Чому вони є у опозиції? Бо Партія регіонів їх потребує, конче потребує... А попит народжує пропозицію... Саме по собі явище ганебне... Але не лише повії винні в тому, що у них така робота, а й ті, хто їх "замоляє"...

3. Коли це все закінчиться? Коли зміниться влада і зникнуть замовники тушок. А люди готові зраджувати за гроші, посади, інші блага - завжди були і будуть. Тільки в демократичному суспільстві вони нікому не будуть потрібні, навпаки.

4. Чи будуть тоді люди, які мінятимуть партії та погляди? Так, але це буде виключною подією, яка виникатиме переважно ц звязку зі світоглядними чи особистими конфліктами, а не за гроші чи під страхом.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: