Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Як Олександр Попов народного депутата приймав

Кілька разів писав до О. Попова з вимогою про зустріч. Закон передбачає право нардепа, як мінімум, на позачерговий прийом в прийомні часи чиновника.

Головні теми, які я просив обговорити – це гармидер в 9-му мікрорайоні Оболоні, неналежний стан роботи одного з дитсадків, де не працюють плити і не мають покриття дитячі веранди, а також обговорити долю Садиби Мурашка.

І ось нарешті тиждень тому, мені повідомили, що сьогодні (17.09.13) о 12.00 я можу прийти на прийом до голови КМДА разом з киянами, які ініціювали розгляд згаданих питань.

Несподівано вчора вранці, Оболонська адміністрація зробила ревізію проблем згаданого 9-го мікрорайону, прибрала сміття, пофарбувала деякі парканчики, так і не вирішивши суттєвих проблем – жахливий стан алеї, відсутність освітлення, незаконні парковки. А вже через годину в мою депутатську приймальню зателефонували від О. Попова і повідомили, що зустріч скасовують, оскільки я не надав список людей, які прийдуть зі мною та список проблем, які хочу обговорити (що не передбачено Законом). А також зазначили, що зустріч немає сенсу, оскільки вчора, можливо, всі проблеми в районі вже були вирішені, натякаючи на ту саму ревізію.

Цікаво, як приймальня О. Попова знає, чи були вирішені питання, які я хочу підняти, якщо вони навіть не знають з якими питаннями я хочу прийти.

Вчора повідомив Попова письмово, що незважаючи на незаконні вимоги його приймальні, я однак хочу скористатися своїм законним правом і тому я разом з кількома киянами, пішов сьогодні на 12 годину на зустріч з Поповим.

Прийняв. Дещо обіцяв... Побачимо...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: