Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Позбавляти депутатів мандату зараз недоцільно

Київські депутати-мажоритарники Бондаренко і Ярема написали заяви про складання своїх депутатських повноважень

Київські депутати-мажоритарники Бондаренко і Ярема написали заяви про складання своїх депутатських повноважень, бо один з них став першим віце-прем'єром, а інший головою КМДА. Їх вчинок правильний, але я особисто голосувати за складання ними повноважень не буду!!! По-перше, тому, що депутати залишаться без двог голосів, а кияни без двох мажоритарників. Лише коли мені гарантуватимуть в профільному комітеті, що вони точно призначать терміново вибори в Києві по двох округах (Дарниця і Святошино) я проголосую... У нас є купа депутатів, які є списочниками і там процедура проста - вийшов один замість нього зайшов інший, а тут треба додаткові вибори.

І Ярема, і Бондаренко відмовилися від депутатської зарплати і в критичні моменти ходять на засідання ВР.

Якщо я не помиляюсь, закон дає депутату 2 місяці, щоб скласти повноваження, а поки минуло лише кілька тижнів.... Тож, тепер слово за профільним комітетом, який має чітко сказати чи будуть і коли будуть довибори. В цей важкий час, коли кожен голос на вагу золота.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: