Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Громада Артемівська чекає на успішну Антитерористичну операцію

11 років тому гучно горів танковий завод в Артемівську. Пам'ятаєте?

11 років тому гучно горів танковий завод в Артемівську. Пам'ятаєте? Потім були склади в Новобогданівці... Так от, як розповіли активісти Українськоі справи, сьогодні о 3 ночі терористи напали на цей завод, там де, до речі, були й законсервовані танки, де й зараз активно ремонтуються танки і БТРи. Спроби пікетувати завод та вивіз техніки були й раніше. Але і тоді. і зараз - БЕЗУСПІШНІ.

Атаку відбито! СЛАВА ГЕРОЯМ!

Ніби, захоплено нападників. Пізніше на стадіон Авангард сіло кілька вертольотів з військовими. Частину міста заблоковано підрозділами. Швидше за все найближчим часом терористів буде локалізовано чи й ліквідовано. Школи закрити. Цивільним, навіть якщо вони героі і патріоти, на вулицю краще не виходити і не заважати АТО. Не доведи Господи, хтось невинний потрапить під кулі.

До речі, коли нещадавно в Артемівську була пожежа і дезорганізоване місто не змогло чи не схотіло гасити пожежу, командир згаданоі частини вивів і середовище сепаратистів пожежний танк і загасив пожежу. Молодець!

Громада чекає не дочекається успішноі АТО. А особливо, щоб швидше закрити сепаратистстський телеканал ЗАКАТ, що відверть працює на терористів. Але "закат" іхньої справи, схоже почався.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: