Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Ворог деморалізований! Путінці на Донбасі саботують накази

Мені розповіли цікаву історію...

Мені розповіли цікаву історію: коли гібридні окупаційні підрозділи Путіна захлинулись в атаці на Мар'янку, наші застосували артелерію і знищили певні бази і опорні пункти навколо - це відома частина історії.

А невідома полягає ось у чому: коли підрозділам дали команду рушати на підмогу окупантам, чия атака захлинулася під Мар'янкою, ці підрозділи не змогли виїхати - техніка раптом зіпсувалася)))

Мої інформатори говорять про саботаж в лавах 'відкомандированих' путінців. Моє ж пояснення простіше: і цього разу, як і завжди, коли загроза смерті збільщується, вони просто бояться. Вони приїхали сюди виключно за грошима і при реальній загрозі готові, аби вціліти, знехтувати наказами.

Ворог деморалізований! І коли ми говоримо про наші проблеми, треба пам'ятати і про те, що ми воюємо не з якоюсь ідеальною армією, а з гарно навченим деморалізованим стадом.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: