Олександр Бригинець Народний депутат України (Блок Петра Порошенка)

Цікава «святкова» розмова на передовій

До речі, мій співрозмовник лише з 4 разу зміг мобілізуватися.

Цікава «святкова» розмова на передовій біля Троїцького і Золотого з хлопцем з-під Дебальцева. Каже: в нашому селищі було з 1000 боєздатних мужиків. 10 з них пішли в ЗСУ, 15 в 'ополченіє'. Інші 975 втікли, сховалися... Оце і є реалії окуплваних територій. Навіть на них тих, хто воює за Україну не на багато менше ніж тих, хто воює проти... В основному ж, як і у всій Україні, ті, хто має намір пересидіти в тіні. З базатьох джерел маю підтвердження, що в проросійських бандах Донбасу до 20% це місцеві, до 20% це кадрові російські війська і 60% - іноземні - переважно російські - найманці.

Хлопці завдяки місцевому походженню часто ходять на той бік в розвідку - кажуть що навпроти нах стоять два підрозділи з нацтменших РФ. Одні з них - буряти.

До речі, мій співрозмовник лише з 4 разу зміг мобілізуватися. Під різними приводами відмовлятися брати.... Нарешті у Харкові призвали. А родину свою вивіз з-під Дебальцева під Київ.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: