Ігор Семиволос Директор Центру Близькосхідних досліджень НАНУ

Що дивує у ситуації з Шабуніним

Віталій Шабунін

Ми маємо справу між громадянином Ф. і громадянином Ш., де ступінь вини громадян Ф. і Ш. має визначити суд. А тепер питання - де тут боротьба системи з громадянином Ш.?

Як на мене суть конфлікту між громадянином Шабуніним і громадянином Філімоненко дуже проста.

Потерпілий Філімоненко тривалий час тролив Шабуніна, ой... працював журналістом-розслідувачем. Працював як міг. Його матеріали слабенькі і маніпулятивні, але хай кинуть в мене камінь), якщо інші журналістські розслідування не страждають тим самим. В результаті, громадянин Шабунін наніс громадянину Філімоненку, при виконанні ним службових обов'язків (брав коментар), тілесні пошкодження середньої тяжкості (ступінь пошкоджень не визначається громадською думкою, а експертизою).

Громадянин Філімоненко подав заяву на громадянина Шабуніна за нанесення тілесних ушкоджень. Всі необхідні документи для порушення провадження були. Порушена справа по факту нанесення ушкоджень. Отже, ми маємо справу між громадянином Ф. і громадянином Ш., де ступінь вини громадян Ф. і Ш. має визначити суд. А тепер питання - де тут боротьба системи з громадянином Ш.?

Про що там криком кричать наші західні друзі?

Читайте також матеріал: Справа Шабуніна: злочин і кара. Усі подробиці

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: