Вадим Денисенко Журналіст, бізнесмен

Один з найбільших комплексів Путіна

Путін хоче залякати людство кінцем світу
фото з відкритих джерел

Нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис

Росіяни починають навчання стратегічних ядерних сил. В навчання будуть задіяні стратегічні комплекси «Ярс». Ці комплекси можуть попадати в цілі до 11 тис км (читай США).

Що це означає?

  1. Ніякого ядерного удару, ні тактичного, ні стратегічного Путін не готує. Це блеф.
  2. Один з найбільших комплексів Путіна – комплекс Карибської кризи. Йому дуже хочеться повторити її, але на цей раз виграти. І всі його діі треба розглядати саме з цієї точки зору. Він вірить, що Байден слабкий і Байден піддасться на його блеф.
  3. Вчорашню статтю Байдена про Україну він розглядає не як пояснення американцям, а як слабкість супротивника, на якого треба ще трошки натиснути і він здасться.
  4. Насправді, ми всі повинні пам‘ятати слова Гіларі Клінтон про Путіна: «Крутий хлопець з тонкою шкірою». Єдине, що він розуміє – це мова сили. І, якщо витримати його блеф – він потече. В прямому і переносному значенні цього слова.

Нас чекають тижні, сповнені захоплюючих історій про ядерний апокаліпсис. Якщо не злякатися цього божевільного брєда, смерть Путіна прийде за місяць-два. Якщо злякатися – нам, Україні, буде неймовірно тяжко.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: