Віктор Андрусів Політичний та громадський діяч

І після цього ми ще будемо заявляти, що проти нас ведуть гібридну війну?

Гібридна війна
Фото: novynarnia.com

Гібридність українського походження

Думаю час це вже публічно сказати: гібридна війна РФ проти України великою мірою є гібридною саме через українські гібридні відповіді.

От ми прийняли закон про «відсіч збройній агресії». Там чітко вказали, що Росія - агресор, окупант, що на неї покладається ефективний контроль за окуповані території тощо. Тобто прийняли абсолютно правильний закон, де все назвали своїми іменами.

А тепер починається: «Закон не суперечить Мінським домовленостям» кругом звучить з АП. Як це не суперечить, коли домовленості передбачають, що Росія виступає в якості посередника, а закон прямо її звинувачує в агресії? Мінські домовленості прописують спеціальний статус ОРДЛО, а закон прямо визнає ці території окупованими?!

Зараз ми ще дізнаємося про нове прочитання цього Закону, і читати ми будемо їх в різних місцях по різному. В Мінську будемо казати, що агресія і окупація - це тільки про Крим, а в Вашингтоні, що це про все.

А після цього будемо заявляти, що проти нас ведуть гібридну війну. Анекдот про труси і хрестик згадався.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: