Володимир В`ятрович Народний депутат

Україна не повинна реагувати на заяви російського самодура

Зовсім недавно член ростовського відділення партії Єдина Росія Антон Бредіхін заявив, що після вступу України в митний союз необхідно переселити 7 мільйонів громадян України в Сибір.

Зовсім недавно член ростовського відділення партії Єдина Росія Антон Бредіхін заявив, що після вступу України в митний союз необхідно переселити 7 мільйонів громадян України в Сибір. Бредіхін мотивував це необхідністю створення демографічного кордону проти китайського напливу.

Та реакція, яка зараз є з приводу цієї так званої пропозиції є дещо перебільшеною. Не варто реагувати на заяви якогось регіонального російського самодура, який нічого не вирішує.

Якщо говорити по суті проблеми, то очевидно, що в Росії є проблема з населенням і всі це розуміють. Росія потребує населення, яке є принаймні ментально близьким до так званого «русского міра». Через це й ведеться боротьба. Пробують цей формат «русского міра» накинути на Україну. Насправді, Росії потрібна не стільки Україна, як потрібні українці в якості будівничих «русского міра» на величезних просторах, які не можуть бути опановані виключно росіянами.

Зроблені заяви – це певна провокація, це може бути елементом інформаційної війни, яку Росія вже багато років веде проти України. Якби щось подібне пролунало на адресу росіян з української сторони, то розвиток події залежав би від того, на якому рівні пролунала заява. Зважаючи на той стан інформаційної напруги який є між Україною і Росією, думаю, що російські засоби масової інформації це дуже сильно б роздули. Говорили б про антиросійську істерію в Україні.

Те, що офіційні особи в Україні ніяким чином на це не відреагували можна вважати нормальним, оскільки це не офіційна позиція Росії. Це позиція якогось політика, рівень впливу якого прямує до нуля.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: